HINDU ESSENCE MASSAGE

Hindu Essence Massage is een therapie die ayurveda combineert met zuivere aromatherapie. Bereik de perfecte balans met twee van de meest effectieve therapieën voor een geïntegreerde en holistische welzijn.

Het is een unieke massage waarbij pure essences, geneeskrachtige planten en kruiden verpakt in pinda’s ( kruidenstempels ) worden toegepast.

Voordelen
De vijf elementen uit de natuur vormen de structuur van het universum en van het menselijk lichaam. Elk lichaam en geest is uniek en heeft een geboorte constitutie (Prakruti) met specifieke verdeling van de elementen. De meeste mensen hebben 1 of 2 elementen die dominant aanwezig zijn, wat hettype bepaald die jij ben, de Dosha.

Ether+ lucht = Vata

Vuur = Pitta

Water+ aarde = Kapha

Balanceert de “dosha”en geeft het zijn harmonie, een perfecte balans geeft het lichaam kracht, vitaliteit en schoonheid.

Een Pinda sweda massage is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam maar ook de geest zich kunnen ontspannen. Hierdoor zal nieuwe positieve energie vrijkomen.

Pinda sweda is ook bekend onder de naam “stempel massage” Er zijn drie verschillende soorten: Elakizhi (kruiden), Podokizhi (poeders) en Navarikizhi (rijst)

Producten waaruit de behandeling bestaat:
– Macadamie olie 500 ml
– Advocado olie 500 ml
– Vegetal Plus olie 500 ml
– Quinta Essenza Vata 10 ml
– Quinta Essseza Pitta 10 ml
– Quinta Essenza Kapha 10 ml
– Gemicroniseerde Kruidenmix (kruiden + poeders)