AROMAMASSAGE THERAPY

De Kracht van Aromatherapie

Onze massageoliën zijn geïnspireerd op de essentie van de natuur, de aromatherapie. De zachtheid van de plantaardige basis en de puurheid van onze essentiële oliën geeft uw lichaam en uw geest de mogelijkheid te genieten van deze eeuwenoude en effectieve techniek.

Het percentage van etherische oliën is erg hoog in deze massageoliën die hen een perfecte bondgenoot maken voor het uiteindelijke resultaat van uw massage.

Aromatherapie heeft een veel betere mogelijkheid om tot het lichaam door te dringen dan andere substanties daar de moleculen klein zijn en makkelijker door de buitenste huidlaag heen dringen. De essentiële oliën worden makkelijk in de bloedbaan opgenomen en breiden zodoende hun werking door het hele lichaam uit, daar waar het nodig is.

ARTOIL
Olie tegen pijn, kalmerende werking bij spier- en reumatische pijn.
Met St. John’s Wort olie, amandel olie en essentiële oliën van Kamille, Marjolein, Grapefruit en Jeneverbes.
Verpakking 500 ml Prijs: €65,00

ANTI STRESS
Mix van oliën voor ontspanning en balans met anti depressie en ontspannende eigenschappen.
Met Amandel olie, Tarwekiemen olie en essentiële oliën van Bergamot, Grapefruit, Citroen, Mandarijn, Lavendel, Mirre, Marjolein en Wierook.
Verpakking 500 ml Prijs: €65,00

AFRODITA
Vrouwelijke olie herstelt de huid, met essentiële olieën die de vrouwlijkheid versterken, herstelt de meest veeleisende huid en geeft een compleet gevoel van welbehagen.
Met Rose Hip olie, Tarwekiemen olie, Amandel olie en essentiële oliën van Roos Damascena, Sinaassapel, Mirre, Wierook en Lavendel.
Verpakking 500 ml Prijs: €73.80

SKIN RENEW
100% plantaardige olie die striae helpt te verminderen en te voorkomen ideaal bij verandering in lihaamsgewicht. Met Rose Hip olie, Amandel olie, Tarwekiemen olie en essentiel olie van Lavendel bio.
Verpakking 500 ml Prijs: €60.00

TONING
Activeert de bloedsomloop in de benen en geeft een ontspanend en vitaal gevoel, massageolie met anticellulitis effect en tegen vochtretentie, activeert het lymfestelsel.
Met Amandel olie en essentiële oliën van Citroen, Cipressen, Rozemarijn en Pepermunt.
Verpakking 500 ml Prijs: €65.00

PERFECT BODY LIPOUT
Afslankende en vochtafdrijvende olie, vormt het lichaam en helpt op een efectieve manier vetten te verbranden.
Onze massageolie Perfect Body Lipout ontving de prijs voor het beste natuurlijke product, in Barcelona 2017
Met Amandel olie, Tarwekiemen olie met essentiële oliën van Grapefruit, Citroen, Koriander, Zwarte thee, Zwarte peper, Jeneverbes, Geranium, Venkel, Kaneel, Kamfer, Cipressen, Rozemarijn en Lipoutᵀᴹalgenextract Tisochrysis Lutea.
Verpakking 500 ml Prijs: €83.60

FIRMING
Verstevigd De huid en is een erg geschikt hulpmiddel bij afslankende behandelingen.
Met Amandel olie en essentiële oliën van Rozemarijn, Pepermunt, Kamfer, Sinaassapel, Wierook en Mirre.
Verpakking 500 ml Prijs: €65.00

VEGETAL PLUS
De beste mix van plantaardige oliën, ideaal voor zwangere vrouwen, kinderen en baby’s aangezien het geen essentiële oliën bevat.
Met Rose Hip olie, Amandel olie, Tarwekiemen olie, Hazelnoot olie, Marigold olie, Teunisbloem olie.
Verpakking 500 ml Prijs: €62.00

CALENDULA
Geschikt voor de erg gevoelige huid, kinderen en zwangere vrouwen. Calendula olie is zeer geschikt voor de schrale, rode en gevoelige huid met name in de wintermaanden, Olie is zeer geschikt om de huid te verzachten na waxen en scheren.
Met Calendula olie en Calendula etherische olie.
Verpakking 500 ml Prijs: €60.00